Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorku Krimi zpráv Báru Kozákovou požádal její partner a otec roční dcery Amálky Ondřej Holý o ruku 16. března romanticky na horách. A se svatbou neotálejí. Bára už si byla vybírat i svatební šaty. "Říká se, že svatba má být do roka a do dne, my to stihneme teď v létě," řekla nám Bára ve svatebním salonu.

"Zjednodušené to bylo i tím, že jsme vždycky věděli, že svatbu chceme mít v Němčicích u Kolína ve vigvamu, takže jsme jen zavolali a vybrali si jeden ze tří volných termínů. Brát se budeme v srpnu, takže do té doby všechno krásně stihneme. Pomáhá mi maminka, sestra, kamarádka Míša a svědek Standa. Jde to jako po drátkách," doplnila.

Bára má ráda spíše džínovou módu, navíc o sobě prohlašuje, že vypadá jako oteklý trpaslík, ale věřila, že si v salonu vybere tak, aby se cítila dobře a slušelo jí to. "Malinká jsem, s tím už nic neudělám, hubená jako před Amálkou už taky nejsem. Ale určitě něco krásného vybereme. Nejsem typ na krajky, chtěla bych jednodušší styl šatů," svěřila.

Po svatbě si chce Bára vzít partnerovo příjmení. "Chci, abychom byli všichni "Holínky", takže budu Holá," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám