Hlavní obsah
Článek

Seriál Ohnivý kuře se rozroste o další posilu. Kuchařská partička kolem Jakuba Prachaře (40) přivítá na place charizmatickou herečku Vilmu Cibulkovou (60), jež ztvární roli šéfkuchařky Johany Němcové. Johana s sebou přivede i svého bratra Jiřího, kterého si s chutí zahraje Jiří Hána.

„Můžu prozradit, že hlavní gros naší linie jsem já a bratr, a je s tím svázané naše nové angažmá v hotelu Grand, kde se nechám zaměstnat jako šéfkuchařka, a pak udělám všechno pro to, aby tam mohl být i můj bratr, na kterém jsem závislá a on zas na mně,“ charakterizovala novou seriálovou roli Cibulková.

„Uvidíme, co bude dál, protože můj bratr mi dělá celoživotní potíže. Vymysleli jsme si fiktivní příběh, že jsme pravděpodobně z dětského domova, rodiče nám odešli velmi záhy, a já se o bratra starám jako o svého partnera. Na druhou stranu o něj mám strach, protože to není jednoduchá osobnost,“ dodala herečka, jež tak trochu závidí svým kolegům Jakubu Prachařovi a Janu Dolanskému.

Ti si před natáčením prošli kuchařským kurzem. „Učili se krájet cibuli a mrkev, a je to na obrazovce vidět, protože já za nimi neustále pokulhávám. Takže mě na place učí aspoň správně nakrájet tu mrkev, přestože se tvářím, že to umím desetkrát lépe než on. Ale musím na sebe prásknout, proč jsem ráda, že můžu být v Kuřeti, a to, že jsem se konečně naučila vařit podle receptů,“ libovala si Cibulková.

Herečka prozradila, že jí v poslední době chutná asijská kuchyně. „Vím, že zajistí rychlé spalování, má svoje výhody, a navíc mi chutná. Ale ať se snažím uvařit sebelepší a rozmanitější jídlo, tak ve finále vždycky chutná stejně. Je tam kurkuma, kari a koriandr. Takže jsem uvítala pár receptů, které se netýkají mě a mého dílu, jako dítě je opisuji, pak si je zkouším doma, a za poslední tři měsíce jsem docela zaznamenala úspěch, co se týče mých uvařených a nabídnutých jídel,“ pochlubila se Cibulková.

Reklama

Další články

Načítám