Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nová známost Gabriely Bártové, plastický chirurg Patrik Paulis, zuří. V médiích se objevila informace, že je stále ženatý s manželkou Lenkou, se kterou má dvě děti. Zatímco rozvodová válka Gábiny s Vaškem Noidem Bártou naplno hoří, k soudu chce jít i Paulis a bránit svoji čest.

"Ve veřejném prostoru se k soukromým záležitostem zásadně nevyjadřuju, dokonce jsem mlčel a mlčím k pomlouvačné kampani na mou osobu jako lékaře, momentálně vedenou v internetových periodikách, které jsou zcela mimo můj informační zdroj, ale ve chvíli, kdy se na údajně nejčtenějším médiu objeví zjevná lež reagovat musím," napsal na sociální síť.

"Se svojí BÝVALOU manželkou Lenkou udržuji korektní vztahy zejména s ohledem na naše 2 děti. Proti lživým tvrzením, které se evidentně v „mediální válce“ mezi panem Václavem Bártou a Gabrielou Bártovou nedrží novinářské etiky, ale průhledně manipuluje fakta a nechává prezentovat svůj subjektivní pohled jen jednu stranu, se však musím ohradit z důvodu ochrany svých dětí a také BÝVALÉ manželky," dodal Paulis.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám