Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Režisér Jiří Svoboda obsadil Slovenku s maďarskou národností Ági Gubíkovou už do televizního filmu Poslední cyklista, který se vysílat před třemi roky. Na obrazovku se vnadná zrzka opět vrátí v jeho dalším filmu Zádušní oběť, kde hraje jednu z hlavních rolí vedle čerstvého držitele Thálie Milana Kňažka.

"Vybral jsem Ági do slovenského seriálu, který jsem měl natáčet. Pak mi řekli, že má maďarský akcent, takže to nepřipadá v úvahu. Seriál jsem nakonec stejně netočil, ale na ni jsem nezapomněl," svěřil Svoboda, který dal herečce roli kuchařky, která si přivydělávala nejstarším řemeslem.

"Mezi Almou a komisařem Mondlem, kterého hraje Milan Kňažko, vznikne zvláštní vztah. Je mezi nimi údušená sexualita, něha a lítost z jeho strany a ženská oddanost a nenávist z její strany. Já se vždycky do svých hereckých partnerů zamiluji. Naštěstí to trvá jen po dobu natáčení, jinak už bych v tom měla pořádný binec," smála se herečka, jejíž ženské půvaby na tiskové konferenci k filmu, který se bude vysílat 9. dubna, obdivoval i Tomáš Töpfer, který se ve filmu zahrál moudrého rabína.

Reklama

Další články

Načítám