Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Danu Morávkovou (52) jsme během zimy většinou potkávali v černém. Když s příchodem jara vytáhla pastelový komplet, celou ji to rozzářilo. "Pravda je, že většina mého šatníku je černá. Když se oblékám do práce nebo do společnosti, většinou vyhraje. Ale tenhle model jsem i fotila," řekla nám na své módní přehlídce.

"Černou mám ráda, protože mám tak pestrý život a pestrou profesi, že už víc nepotřebuji," mínila Dana, která při natáčení v divadle vystřídá tolik postav a tolik líčení, že je v soukromí střídmější. "Vůbec se v soukromí nelíčím, na nákupy ani na dovolené si to nedokážu představit. Vodovzdorné šminky s sebou k moři opravdu nevozím," smála se.

"Moje oblíbené rčení je, že lepší než najít si plastického chirurga, se kterým omládnete, je najít si manžela, s nímž zestárnete. A to, zaplať pánbůh, mám," mínila herečka, která žije s manželem Petrem Maláskem už dvě desítky let. "Musíte si dobře vybrat a já jsem možná měla víc štěstí než rozumu a vybrala jsem si skvěle. Já Petra vidím pořád takového, jakého jsem ho poznala před jednadvaceti lety," svěřila.

Manželství jí nikdy nezevšednělo. "Já Petra tak strašně miluju, a našeho syna Péťu také, že mi nezevšední do konce mého života. Žádnou ponorku jsme doma nikdy neměli. Já bych se asi uměla hádat, ale Petr je absolutní kliďas a syn to zdědil po něm. Ale vyřádím se v práci, při natáčení anebo v divadle, i co se vztahů týče," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám