Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V roce 2010 se stala Českou Miss Earth a Česko reprezentovala i na mezinárodní soutěži krásy ve Vietnamu. Tehdy Miss vyhrála Jitka Boho. Carmen Justová se ale na rozdíl od ní z modelingu vytratila. Na mole jsme ji potkali snad po šesti letech.

"Dostudovala jsem vysokou školu, teď mám dvouletého syna a jsem na rodičovské dovolené. Jsem šťastná," svěřila půvabná brunetka. "Nějak to samo vyústilo, že jsem modeling vypustila. Studovala jsem v Plzni formou prezenčního studia, tak často jsem do Prahy nejezdila. Škola pro mě byla přednější. Navíc jsem nebyla úplně oficiálně třetí, vyhlásili mě až dodatečně. Neměla jsem ani smlouvu, Česká Miss mi ani nenabízela moc práce," upřesnila.

"Ale třeba na obří modré šaty, které jsem předváděla na Miss Earth ve Vietnamu, vzpomínám do dneška. Takové už na sobě mít nikdy nebudu a bylo docela vtipné, jak jsme je převáželi," vzpomínala Carmen, která má rodičovskou dovolenou naplánovanou na čtyři roky a pak by se ráda věnovala práci v tělovýchově, kterou vystudovala.

Reklama

Další články

Načítám