Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slavný tenista Roger Federer (35) má za manželku bývalou tenistku Mirku Vavrincovou (38). Švýcarka slovenského původu mu vytváří dokonalé rodinné zázemí, ale doma to určitě nemá jednoduché.

Je totiž čtyřnásobnou maminkou a s fenomenálním tenistou vychovává rovnou dvoje dvojčata - sedmileté dcery Mylu Rose a Charlene Rivu a skoro tříleté syny Lea a Lennnyho.

Ač jí určitě pomáhají chůvy, výchova dětí musí dát Mirce pořádně zabrat. Momentálně však tenistova manželka relaxuje na plážích v Miami, kde se ukázala v plavkách.

Zatímco její muž vyhrává zápas za zápasem, Mirka si užívá na pláži a stará se o rodinku. Mezi manželi je dokonalá symbióza, což se u Rogera projevuje i na tenisovém kurtu.

Osmnáctinásobný grandslamový šampion má velkou formu a po loňském zranění se mu opět daří, na čemž má samozřejmě velký podíl i rodinná pohoda. Co by za to dal český tenista Lukáš Rosol...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám