Hlavní obsah
Článek

Poprvé na sebe Lucie Petrišková (28) upozornila jako finalistka Miss ČR 2007, čtenáři bulváru ji ale zaregistrovali hlavně jako jednu z přítelkyň Leoše Mareše (47) po krizi manželství s Monikou Marešovou.

Pro modelku dlouhá léta působící v Milánu je vztah s nejznámějším českým moderátorem ale dávno minulostí. My dokonce jako první přicházíme s informací, že Petrišková čeká miminko. „Je to tak, jsem na konci šestého měsíce,” přiznala modelka radostnou novinu a ostatně ani nemohla jinak. Když se naposledy objevila na akci Fusion FN11: Ringfight v brněnském Bobycentru, nebylo možné si nevšimnout vyklenutého bříška.

Nastávající maminka, která má termín porodu 30. června, prý nosí pod srdcem chlapečka. „Jméno nemáme, v tomto ohledu jsme docela ztracení a vůbec se nedokážeme rozhodnout. Prcka jsme si s přítelem udělali doslova na naše první výročí,” říká Lucie.

Svatbu modelka před porodem s partnerem určitě nestihne. „Nechci se vdávat těhotná, takže na veselku bude dost času, až bude prcek na světě,” říká.

K modelingu se Petřišková po porodu určitě chce vrátit. „Chybí mi to už teď. Dobré je, že malej už má přehlídkové premiéry za sebou, protože jak na Blance Matragi, tak na Beatě Rajské už byl v bříšku,” směje se Lucie Petrišková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám