Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Náročné focení v plavkách ve Vysokých Tatrách nemusely absolvovat pouze finalistky České Miss, příkladem dívkám šla například i mentorka soutěže Eliška Bučková (34). Nezůstalo ale pouze u plavek. Nejkrásnější dívka roku 2008 se promenovala po Skalnatém plese i v dlouhém kožichu.

Modelka prý už zažila i náročnější podmínky při focení. „Bylo jen pět stupňů pod nulou a už jsem fotila i ve větší zimě. Navíc mi povolili mít na sobě kožich,” usmívala se modelka. A neměla partnerka nejslavnějšího českého rybáře Jakuba Vágnera problém fotit právě v kožichu? „Jsem známá tím, že jsem zimomřivá. Když jsme u otázky, že má milovnice zvířat na sobě kožešiny, tak myslím, že při výrobě umělých kožešin uniká do vzduchu, který dýcháme, nebo do vody, kterou pijeme, tolik chemikálií, že bych to vůbec neřešila,” vysvětlila svůj postoj Bučková.

Soustředění na Slovensku si Bučková užívala, jelikož to byla kombinace práce a odpočinku. „Nejsem vůbec typ na zimní dovolené. Nic mi to nikdy neříkalo, vždycky jsem měla raději léto. Ale zimní Tatry jsou úchvatné. Maximálně jsem si to tady užila a ta nádherná příroda... Spousta lidí jezdí nebo létá daleko do zahraničí, a přitom máme to nejkrásnější tak blízko," nechala se slyšet Bučková.

Reklama

Další články

Načítám