Hlavní obsah
Článek

První společenskou událost po narození syna Kristiána má za sebou herečka Michaela Tomešová (32), která přišla do Národního divadla podpořit manžela Romana Tomeše. Ten měl šanci získat cenu Thálie za roli Jidáše v muzikálu Jesus Christ Superstar. Nominaci neproměnil, ale i tak si Míša večer užila a do Národního už se pomalu chystá i ona sama. Už čtvrtého dubna, kdy jí končí šestinedělí, v něm také bude hrát.

"Těšila jsem se. Dítě je podle mě v pohodě a bez problémů si doma poradí, protože maminka je učitelka v mateřské školce. Odstříkala jsem i dvě dávky mateřského mléka. Já mám ale pocit, že to bez něj nevydržím, jsem na něm trošku závislá," přiznala nám.

Figuru už má Míša skoro jako by nerodila, chybí jí shodit jen tři kila. "Chtěla bych jenom všechny upozornit, že to vypadá, že všechny trochu mediálně známější maminky to takhle mají. Ale taky jsem měla místo břicha bláto a na zadku strie. Tomu se člověk nevyhne. Za to, jak dneska vypadám, děkuju tomu, že mám skvělé dítě, které mě nechá se i trochu vyspat," uvedla na pravou míru Míša.

Ta už se pomalu chystá do práce. Kromě Národního divadla, kde hraje v adaptaci Shakespearova Snu noci svatojánské, také do divadla Kalich. "Budu pokračovat v muzikálech, ale jen jednou týdně. Jsou to za ten týden jen čtyři hodiny bez malého, což se dá zvládnout. Mám skvělé babičky a skvělého muže," je spokojená Tomešová.

Syna plně kojí. "Právě těsně před odchodem jsem kojila a ještě odstříkávala mléko do zásoby, takže teď mám prsa menší. Doufám, že mi v průběhu večera z výstřihu nevypadnou, až se zase nalijí," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám