Hlavní obsah
Článek

Divíte se mužům, že při obchodních schůzkách s Nikol Trojanovou vůbec nic nenamítají, jen se zakoktávají a nakonec podškrábnou bez mrknutí oka vše, co jim k podpisu předloží? Přesně tak to prý podle ní vypadá, když si vyjde na jednání. Mrkněte i na další její odvážné snímky ve fotogalerii!

„Pracuji pro kosmetickou firmu a opravdu na obchodní schůzky chodím oblečená jedině takhle. Pánové bývají nesví,“ směje se Trojanová, která již nějaký ten pátek netvoří pár s fešáckým modelem Danielem Vojtěchem. A to přitom plánovali i svatbu.

„Už půl roku jsem nezadaná, neříkám tím ale, že nerandím. Randím, ale užívám si svobodu a baví mě věnovat se sama sobě. A mám dost práce. Pracuji na sobě, dělám v oné kosmetické firmě, kromě toho fotím kampaně, moderuji a podobně. Nestěžuji si,“ svěřila se nám Nikol, která nové fotky nafotila v rámci toho, že se stala ambasadorkou jednoho beauty salónu, kde si také nechala výrazně pohrát s vlasy.

„Miluju změnu a tady se na mně pořádně vyřádili. Vyzkoušela jsem různé účesy, přidali mi i nějaké růžové prameny, příčesky a copánky. Myslím, že mi to sluší,“ dodala Nikol Trojanová.

Reklama

Další články

Načítám