Hlavní obsah
Článek

Bývalý fotbalista Tomáš Ujfaluši kvůli dceři Kačence úplně změnil svůj život. Díky tomu, že Kačenka dostala roli v muzikálu Ferda Mravenec, potkáváme ho častěji i na společenských akcích. Když křtil jeden kalendář, probrali jsme s ním ale i jeho působení ve fotbalu.

"Malou doprovázím na všechny akce, kterých se v rámci Ferdy Mravence účastní," vysvětloval. Fotbalem se zabývá podstatně méně. "Už jsme v podstatě ve fotbalovém důchodu. Trošku pomáhám Spartě ze scoutingem, sem tam chodím spolukomentovat fotbalové přenosy. A to je asi všechno. Já jsem nikdy netoužil po tom dělat trenéra, protože je to velká práce a stojí to spoustu času, a já ten čas raději obětuji té dceři, které bude dvanáct a potřebuje můj čas," svěřil.

"Co přijde za pět nebo šest let, nevím. Možná mě to opravdu chytne a udělám si trenérský kurz a začnu trénovat. Momentálně je ale na prvním místě dcera, s tím je spojena i spousta kroužků. Ono to po té Praze trvá, než se člověk dostane z jednoho konce na druhý. Takže většinou jsem v autě jako profesionální řidič, ale užívám si to," dodal.

Ani novou partnerku nemá. "Nemám na to čas. Mám dceru, spoustu pracovních termínů, na holky čas není. Jenom na tu jedinou, a tou je Kačenka," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám