Hlavní obsah
Článek

V červených šatech s naškrobeným límečkem vypadá jako vzorná školačka, ale zdání klame! Moderátorka a reportérky Primy a finalistka soutěže Blogerka roku 2016 Lenka Špillarová je totiž pořádné číslo. V sobotu 25. března slaví jednatřicáté narozeniny. Teď vůbec poprvé ukázala fotografie z dětství, na kterých by ji poznal jen málokdo.

„Já ten svůj věk nějak neprožívám. Vždyť je to jen číslo a důležité spíš je, na kolik se člověk cítí. Já někdy třeba na patnáct. A oslava? Žádnej velkej mejdan určitě nebude, spíš s rodinou nějaký oběd a s kamarády drink nebo večeře,“ plánuje Lenka, která bude o víkendu slavit s rodinou na jižní Moravě, odkud pochází.

Jak si své narozeninové oslavy z dětství pamatuje? "Když jsem byla malá, tak jsem vždycky dostávala to, co jsem si přála. Byla jsem, no teda jsem, trošku rozmazlená. Takže to byly domečky pro panenky, mluvící medvídek, kolečkové brusle nebo mobilní telefon. No a teď už jsou to spíš praktické věci jako myčka na nádobí nebo dveře do bytu,“ směje se Lenka, která je stále single a čeká na toho pravého. „Já určitě nehledám, až někdo přijde, tak přijde. Teď je na prvním místě práce,“ říká Lenka.

Nyní natáčí pro denní Top Star a moderuje pořad Miniduel, vysílaný na Primě ve všední dny po poledni, kde jí už rukama prošla rovná stovka zajímavých hostů. Co ji na pořadu nejvíc baví?

„MiniDuely jsou úplně jiná práce než točit reportáže pro Top Star. Tam mluvím s lidmi, které "znám" - herci, herečkami, zpěváky, zpěvačkami. V MiniDuelech mám hosty od lékařů po ředitele nadací, cestovatele nebo spisovatele. Baví mě ta různorodost a příprava. Posouvá to člověka někam dál,“ říká Lenka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám