Hlavní obsah
Článek

Diváci byli na hlas Heleny Štáchové (†72) v Simpsonových zvyklí šestadvacet let, takže zpráva o tom, že zesnula na následky vážné nemoci, v nich vzbudila nejen lítost, ale také zarmoucení nad tím, že si budou muset zvykat na nový hlas Lízy Simpsonové. A ten uslyší už za pár dnů. Kdo se stal novou chytrou školačkou v legendárním animáku plném žlutých čtyřprstých obyvatel?

Když před lety onemocněl Vlastimil Bedrna, který dlouho daboval Homera Simpsona, mnoho lidí si dlouho nemohlo zvyknout na jeho náhradu, Vlastimila Zavřela. A někteří si nezvykli dodnes. Ten samý křest ohněm čeká novou dabérku Lízy.

„Upřímně lituju kohokoli, kdo dabing Lízy převezme, protože ať podá sebelepší výkon, tak paní Štáchové se prostě vyrovnat nedá,“ uvedl jeden z návštěvníků Dabingfóra. „Nejlepším řešením by teď bylo, kdyby Prima přestala nakupovat nové díly. Nahradit Štáchovou nejde,“ myslí si další.

Posoudit výkon nové dabérky ale mohou již brzy, hned od začátku dubna totiž Prima vysílá novou, 28. řadu Simpsonových.

„Úmrtí Heleny Štáchové je nám velmi líto. Paní Štáchová byla ale skutečný profesionál a v momentě, kdy jí její zdravotní stav již nedovolil plně se věnovat dabingu, neprodleně nás o této skutečnosti informovala a celou záležitost řešila. S jejím souhlasem tak bude dabovat oblíbenou Lízu Simpsonovou Ivana Korolová,“ řekla Super.cz mluvčí Primy Jana Mrákotová.

Ivana je skvělou zpěvačkou z muzikálů, i v dabingu už získala hodně ostruh. Její hlas patří u nejmladší generace k nejvychvalovanějších pro svou přirozenost.

Tak uvidíme, zda se čerstvě zasnoubené slečně povede diváky přeučit na nový hlas hloubavé Lízy!

Myslíte si, že si zvyknete na nový hlas Lízy Simpsonové?
Ano
66,2 %
Po delší době možná
23,7 %
Nikdy
10,1 %
Celkem hlasovalo 28114 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám