Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nová láska Patricii Solaříkovou (35) potkala ve skutečném životě i v Ulici, kde hraje Terezu Jordánovou. Oslní ji Ital Lorenzo v podání třicetiletého Cristiana Donatiho, jenž je novou tváří seriálu.

Lorenzo do Prahy přijede za prací a i jeho představitel Cristiano před třemi lety dorazil do české metropole kvůli práci, našel si tady lásku a už zůstal. Jeho skvělá čeština tak nemůže nikoho překvapit. „Češtinu jsem se začal učit už na škole v Itálii, měli jsme si vybrat druhý jazyk a já jsem sáhl po češtině,“ překvapil Donati a vyprávěl dál: „Poprvé jsem do Česka přijel v roce 2012 na měsíc a moc se mi tu zalíbilo, a tak jsem se sem po univerzitě vrátil a zůstal,“ řekl.

Univerzitní studia ale nezasvětil herectví. „Já vlastně vystudovaný herec nejsem. Vystudoval jsem marketing a PR, ale k herectví mě to táhlo už od dětství. Jenže u nás doma to bylo tabu. Naši chtěli, abych měl normální práci v kanceláři,“ přiznal Donati. Svůj sen si ale vzít nenechal, podle svých slov hrál v několika reklamách a za sebou má prý i ‚filmy s americkou produkcí‘. V Česko-Slovenské filmové databázi jsme jeho jméno zatím nenašli.

Reklama

Další články

Načítám