Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z nejslavnějších světových topmodelek, andílek Victoria´s Secret Magdalena Frackowiak, je v Praze. Společně s další hvězdou Karolínou Kurkovou ozdobí pražský týden módy. Polská kráska se zúčastnila už zahajovací párty. A málokdo ji poznal.

"Magdalena je opravdu one of the best. Divila jsem se, že ji někteří nepoznali," řekla Super.cz česká topmodelka Zuzana Stráská, která se s Magdalenou na párty vyfotila. 

Magdalena vyhrála v šestnácti letech modelingovou soutěž v Polsku a její kariéra šla strmě vzhůru. Fotila kampaně pro Ralph Lauren, Alessandro Dell'Acqua i Oscar de la Renta, mnohokrát se objevila na obálce módní bible Vogue.

Od roku 2010 chodí přehlídky pro Victoria´s Secret. V roce 2011 nafotila kalendář Pirelli, pro který ji fotil Karl Lagerfeld. Předváděla snad pro všechny světové módní domy jako Miu Miu, Chanel, Christian Dior, Lanvin, Balmain, Roberto Cavalli, Dolce & Gabbana, Prada, Givenchy, Versace, Ralph Lauren, Oscar de la Renta, Alexander Wang, Louis Vuitton, Giorgio Armani, Jean Paul Gaultier, Hermès, Chloé, Karl Lagerfeld a další.

Reklama

Další články

Načítám