Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

V roce 2013 jej magazín People označil za nejpřitažlivějšího muže celého světa. V minulosti ovšem Adam Levine, který dnes slaví 38. narozeniny, zase až takovým fešákem nebyl...

Dnes je považován za jednoho z nevlivnějších mužů světové pop music a své zkušenosti předává jako kouč v hudební reality show The Voice, kde si odsloužil už dvanáct sezón. V hudebním šoubyznysu se Adam snažil uplatnit už od roku 1995 s kapelou Kara´s Flower, ale jeho začátky nebyly jednoduché.

Zlom nastal až o sedm let později, kdy jako frontman skupiny Maroon 5 vydal úspěšné album Songs About Jane s hitem This Love. Od těch časů se Adam drží na vrcholu a nedávno se dokonce dočkal hvězdy na hollywoodském chodníku slávy. Otázkou je, zda by stejného úspěchu dosáhl s vizáží, jakou má na fotce ze svého archivu.

Populární zpěvák fanynky rád provokuje odhalováním svého potetovaného těla, ale ve skutečnosti je spokojeným tatínkem. V roce 2014 se oženil s modelkou Behati Prinsloo (34), která předvádí spodní prádlo pro značku Victoria´s Secret, a loni v září se jim narodila dcerka Dusty Rose.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám