Hlavní obsah
Článek

Spekuluje se o tom, že zpěvačka Jennifer Lopez má docela blízko k bývalému baseballistovi Alexi Rodriguezovi. Podle zdroje magazínu People spolu mají randit už několik týdnů, zdroj US Weekly zase přidal, že ‚jistojistě vidí společnou budoucnost‘. Ani jeden z nich se však ke vztahu zatím nepřihlásil, a kdoví, zda je vůbec k čemu. Už dříve přitom Rodriguez chodil s hvězdou, s herečkou Cameron Diaz, a ve svém oboru je celebritou i jeho další expřítelkyně Ella Magers (36).

Ella je úspěšnou fitness trenérkou z Miami, která pro klienty vytváří výživové a cvičební programy. Dlouhé roky je také vegankou. Na jejích stránkách se lze dále dočíst, že ke sportu byla vedená od dětství, ve 22 letech se pak rozhodla tím živit, čapla kufr a ze Severní Karolíny se za svým snem odstěhovala na Miami, kde také složila trenérské zkoušky.

„Zde jsem mohla zkombinovat všechny své vášně s kariérou a pomoci lidem stát se zdravějšími díky cvičení a správné výživě. Krátce po příjezdu jsem také objevila kickbox, který od té doby praktikuji,“ píše dále. To ale nejen na své webovky - na kontě má několik knih a také přispívá do magazínů s fitness tematikou.

Reklama

Další články

Načítám