Hlavní obsah
Článek

Mysleli jste si, že sexbomba 90. let už má své nejlepší roky za sebou? Pamela Anderson (56) nestárne, dokonce by se dalo říci, že jde vyloženě proti proudu času. Na nejnovějších fotkách vypadá jako svá mladší kopie.

Ikonická plavčice z Pobřežní hlídky se umělým zásahům do těla nikdy nebránila a silikony se pyšnila dávno před tím, než si je mohla dopřát každá druhá modelka či muzikálová zpěvačka. S blížící se padesátkou Pamela nejspíš pochopila, že na klinice plastické chirurgie lze vylepšit nejen prsa.

Herečka byla na charitativní akci ve Francii k nepoznání. Bývalá Playmate působila dojmem, jako kdyby se vrátila o 20 let zpátky. Z její tváře totiž zmizely vrásky a mladistvější vzhled umocnila decentním líčením. Pokud Pamela nedisponuje elixírem mládí, s velkou pravděpodobností si dopřála omlazující zákrok.

V jejím případě sice lékaři odvedli kvalitní práci, ale přesto by to dřívější nahotinka z pánských magazínů neměla přehánět. S jídlem totiž roste chuť a mohla by dopadnout jako Donatella Versace.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám