Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Má plné ruce práce s tím, aby jediná národní soutěž ženské krásy vstala z popela. K náročnému pracovnímu úkolu přibude Evě Čerešňákové ještě jedna osobní výzva v pořádání vlastní veselky. Spolumajitelku České Miss totiž její partner Martin Ditmar nedávno požádal o ruku.

„Zasnoubení proběhlo v rámci pracovních povinností. Můj partner totiž věděl, že děti bych chtěla rozhodně až po svatbě. Jednou mezi pracovními schůzkami mě tedy překvapil, poklekl a požádal mě o ruku. Byl to pro mě šok,” vzpomíná na samotný moment zasnoubení Eva.

Nebylo Evě líto, že k žádosti o ruku nedošlo za romantičtějších příležitostí? „Líto mi to nebylo. Je to to nejkrásnější překvapení, když se chlapovi povede ženskou překvapit. Když by jeli ti dva do Paříže, do Benátek, tak nastávají očekávání, a když to náhodou nepřijde, tak přijde zklamání. U nás to bylo naprosto neočekávané a ten okamžik měl neuvěřitelné kouzlo,” říká Eva Čerešňáková.

Veselka prý podle všeho proběhne do roka a do dne. „Chtěli bychom se vzít ještě letos. Byť je příprava na Českou Miss v plném proudu a řešíme právě soustředění, tak bychom chtěli mít svatbu ještě letos v létě,” říká Eva, která bude rozhodně trvat na svatbě v kostele. „Pro mě je nejdůležitější, abychom my, ženich a nevěsta, nebyli ve stresu. Jaké budu mít šaty a jak učesané vlasy, se ještě uvidí, to jsem neměla čas řešit,” uvádí Eva Čerešňáková.

Reklama

Další články

Načítám