Hlavní obsah
Článek

Kolem Karla Gotta (†80) se děje příliš mnoho věcí, které se v dřívějších dobách neděly. Ať už jde o jeho bohužel časté zdravotní problémy (při tom minulém mu lékaři zase zachránili život), nebo o práci. V té nastaly obří změny už předloni, když se zbavil svých dlouholetých spolupracovníků a nahradil je známými své manželky. Teď se připravil o majetek, zbyla mu prý jen garáž. Hlasujte v anketě na konci článku!

V roce 2015 si Karel Gott založil agenturu, která se starala o vše kolem něj. Ta čerstvě teď patří Ivaně Gottové (48), na kterou už stihl loni přepsat i svou vilu na Bertramce.

Manželce podíl v agentuře prý přenechal za symbolickou korunu.

„Jako zpěvák mám daleko blíže k hudbě než k obchodování a s tím souvisejícím papírováním. Dál se budu věnovat aktivitám, které mě baví, a proto jsem chod agentury přenechal své ženě, které plně důvěřuji,“ stojí v jeho oficiálním stanovisku.

Karlovi Gottovi oficiálně zůstala jen garáž, která je součástí parcely 39 metrů čtverečních.

Ivana tak získala prakticky vše. I rozestavěná roubenka, kterou manželé chtějí prý prodat, ale zatím se jim to nepovedlo, je oficiálně psaná na její matku. Zato na Karlovy dospělé dcery Dominiku a Lucii dle dostupných informací nic přepsáno nebylo. Jako by zde platilo: vítěz bere vše.

„Ivaně plně důvěřuji, zachránila mi život,“ vysvětloval prý podle Aha! svým přátelům rozhodnutí o předání agentury plně do jejích rukou.

Manželka zpěváka byla již dříve obviňována z toho, že filtruje, s kým se Gott může a s kým nemůže bavit. Teď je na ni dokonce napsáno i jeho nové telefonní číslo.

A po kritice Milana Drobného nyní přišel další Gottův známý s tvrzením, že neprošel přes síto.

Známý fotograf Miloš Schmiedberger chystá výstavu ke svým sedmdesátinám. K Mistrovi se nedostal, pozvání tak směřoval k jeho spolupracovníkům. Nyní se ale prý dozvěděl, že ti Gottovi pozvánku vůbec nepředali.

Gott se už dříve nařčením bránil slovy, že za něj opravdu jeho žena v ničem nerozhoduje.

Myslíte si, že Gott udělal dobře, když vše převedl na manželku?
Ano
9,2 %
Ne
90,8 %
Celkem hlasovalo 168704 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám