Hlavní obsah
Článek

Už je tomu více než pětačtyřicet dní, kdy Karel Gott (†80) dotčeně prohlásil, že kvůli přehnanému mediálnímu zájmu prodává rozestavěnou roubenku v severních Čechách, v níž chtěl často odpočívat. Německé cestovky tam pořádaly zájezdy, nejslavnějšímu Čechovi také vadilo, že o ní často informuje tisk. Jak se ale ukazuje, jako by ona stavba, která je těsně před dokončením, byla prokletá!

Pozemek i samotná stavba je totiž stále napsaná na Gottovu tchyni Blanku Krejčí. Což může znamenat i to, že se moc zájemců nehrne ze strachu, aby k jejich případné nové nemovitosti nepřicházela procesí, aby se podívala, kde sice Gott nakonec bydlet nebude, ale skoro mohl.

„Roubenka je v prodeji. S ohledem na soukromí Karla Gotta a jeho rodiny nebudu poskytovat více informací,“ uvedla pro Aha! mluvčí Ivany Gottové a jejího manžela.

A co tehdy vůbec zpěvák tvrdil, že ho přimělo k prodeji? „Nemáme s manželkou a dětmi zájem na tom, aby každý náš krok na pozemku v Doubici byl pod drobnohledem. Roubenka pro nás ztratila původní smysl odpočinku, stalo se z ní místo jakési atrakce,“ uvedl Slavík.

Reklama

Další články

Načítám