Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před nedávnem si nám zpěvačka Markéta Procházková postěžovala, že když natáčela show Tvoje tvář má známý hlas, byla tak zavalená prací, že nestíhala vařit a chyběla jí domácí strava. Teď se její vytížení trochu zmenšilo, tak využila příležitosti zajít si na kulinářský kurz spolu s kolegy z muzikálu Bonnie and Clyde.

"Bylo to skvělé, protože jsem se dozvěděla, kolik věcí jsem dělala špatně. Už se těším, jak třeba to grilování doma s partnerem vyzkoušíme, protože si rádi asistujeme. Ale třeba mě zaujalo i to, že hovězí je lepší z jalovice než z býka. Ale i ten můj chlap doma si myslí, že my ženský jsme v mnohém lepší a jsme silnější," zapamatovala si z kurzu Markéta.

Naposledy prý vařila zrovna den před kurzem. "Byl to takový ten můj styl, co dům dal, a dalo se to jíst. Musím tedy říct, že mému Davidovi ode mě chutná všechno. A mně to taky chutná, protože do toho nedám nic, co není dobré," svěřila.

Jsou ale jídla, která Markéta moc nemusí. Když se měla vařit chobotnice, přistupovala k ní s dost velkým odporem. "Mořské plody, když už jsou hotové, tak je ráda mám. Ale musím říct, že chobotnice mi ani moc extra nechutná. Ale tady to zkusit chci. Ale vůbec mám problém s tím, abych držela v ruce mrtvé neupravené maso," prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám