Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Se zpěvákem Marianem Vojtkem (51) se jednou do roka nepotkáváme na vystoupeních nebo společenských akcích, ale na Matějské pouti, kam vyráží s kolegy z muzikálů, které se hrají v nedalekém divadle GoJa Music Hall. Nejdříve to byl Fantom opery, nyní Ples upírů. Pokud jde o atrakce, moc ale do letoška nepokročil.

"Zůstávám věrný těm svým oblíbeným, hlavně střelnici, protože střílení mi jde. Vzhledem k tomu, že jsem dlouhý, nemám problém vystřelit tři růže z pěti ran. Na atrakce, ze kterých se zvedá žaludek a ještě mě může ofouknout, mě nedostanete. Hrajeme náročný muzikál, takže nechci nastydnout, abych pak mohl zpívat. A navíc jsem měl docela dobrou snídani, tak bych byl rád, kdyby zůstala tam, kde je," vysvětloval.

Autodrom si ovšem ujít nenechal. "To jsem si užil, když nám udělali prodlouženou jízdu. Autíčka jsou pro mě největší adrenalin. Narážím do lidí, ječím, lidi se bojí, div jim nevypadnou zuby. Když mě uvidíte na autodromu, je lepší vzít si chrániče na zuby. Jinak to se mnou nejde," varoval Marian.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám