Hlavní obsah
Článek

Tak dlouho neúspěšně hledala náhradního tatínka pro svou sedmiletou dceru Violet mezi vrstevníky, až to zkusila vzít z opačného konce. Po boku zpěvačky Christiny Milian se začal objevovat mladíček Izzy Lopez, který je stále ještě teenager. Je mu totiž pouhých devatenáct!

Kdysi velmi populární R’n’B umělkyně tak rozšířila řady zpěvaček, které to daly dohromady s o mnoho let mladšími tanečníky. Následovala tak Mariah Carey, Jennifer Lopez nebo Madonnu. Izzy, známý také pod přezdívkou Flames Dean, se totiž kromě modelingu věnuje právě tanci a zpěvu.

Dvojice, kterou paparazzi přistihli v pondělí při procházce po Malibu, spolu podle některých informací začala randit už během vánočních svátků. Tentokrát spolu zašli na oběd do restaurace Paradise Cove a posléze se zastavili u prodejny s luxusními vozy, kde obhlíželi nové modely na čtyřech kolech.

Milian má za sebou už řadu vztahů, mezi její nejslavnější ex se řadí moderátor Nick Cannon, herci Wilmer Valderrama, Paul Walker nebo Jamie Fox, dále rappeři Ja Rule, Lil’Wayne či The Dream, jenž je zároveň otcem její dcery.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám