Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Častým návštěvníkem českých premiér hollywoodských trháků bývá Václav Kopta, který do kina bere manželku Simonu Vrbickou a své dvě dcery Janu a Františku. Na slavnostní projekci snímku Kong: Ostrov lebek doprovázely herce jen jeho dvě ratolesti.

„Ani nevím, na co to vlastně jdeme, asi to bude nějaká virtuální realita, několikátá verze příběhu o King Kongovi,” uvedl při příchodu do kina herec a dodal: „Já mám radši jiný žánr, ale dcerám se to určitě bude líbit. Jsem tady hlavně kvůli nim."

A jak spolu Koptovi tráví společný čas, když nevyráží zrovna do kina? „Nejradši bych byl, kdyby to bylo při nějakém sportu, třeba kdybychom vyrazili na kolo. Není ale jednoduché je vždycky přinutit,” posteskl si herec, který v sedmnácti zazářil v kultovní komedii Sněženky a machři a naposledy se objevil v seriálu Svět pod hlavou. Přestože to na první pohled nevypadá, tak je Kopta velmi pohybově založený. „Tu a tam se objevím na tenise a rád vyrazím na kolo, to jsou moje celoživotní radosti,” říká Václav Kopta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám