Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Irenu Máchovou jsme vídávali v seriálu Ordinace v růžové zahradě, kde hrála pěknou mrchu. A ještě větší potvora je nyní v Ohnivým kuřeti, kde tvoří třetí do party spolu se Simonou Babčákovou a Evou Decastelo. Mezi seriály porodila těsně za sebou dvě děti, byla z toho tak uštvaná, že příšerně zhubla a lidé ji podezírali i z anorexie.

"Zrovna nedávno jsme se o mých rolích bavili, a jestli si někdo po Ordinaci myslel, že jsem mrcha, tak teď už budu pro lidi ultra mrcha. Musím si přiznat, že dokud mi někdo nedá nějaký protiúkol, tak asi zůstanu zaškatulkovaná právě na tyhle typy," řekla Super.cz Irena, která je ve skutečnosti velmi milá a sympatická.

S tím, že by si zašla se svými dětmi na pískoviště, kde jsou ostatní maminky, které se právě na seriály dívají, zatím naštěstí velký problém s reakcemi neměla. "Zatím mě nikdo lopatkou nebo kyblíkem nezabil. Jen jednou, když jsme si lahvičkami s dětmi připíjeli na zdraví, jedna z maminek velmi ironicky pronesla. Na to Ohnivý kuře," vyprávěla nám. "Ale když někdo není úplně vymaštěný a vidí, jak se chováte v civilu s dětmi, musí mu dojít, že je to opravdu jenom role. Opravdu se snažím nebýt taková jako mé postavy," ujišťovala se smíchem.

A jaká je tedy její nejhorší vlastnost? "Jsem velká puntičkářka. To může být opravdu otravné. Třeba jsem pořád chodila po bytě, všechno přerovnávala, musela jsme mít všechno neustále vyluxováno, vypíglováno, všechno nazdobené, v komíncích, hrníčky srovnané oušky dopředu. Se dvěma dětma mě to ale přešlo," svěřila.

Irena má děti narozené těsně po sobě, skoro jako dvojčata, takže to musel být pěkný záhul. "Nejhorší už máme za sebou, začínají se vyvíjet známky samostatnosti, tak s nimi občas člověk i něco zvládne. Ale ten první půlrok, kdy se narodil Teodor a Tonička měla čerstvý rok, tak to bylo šílené. Oba měli plíny, malé mimino furt řvalo, druhé dítě ještě neumělo mluvit a vyžadovalo pozornost," přiznala herečka.

V té době také z vyčerpání šíleně zhubla, až si lidé mysleli, že propadla anorexii. "To se nedivím. Ale už mám pět kilo nahoře, tak to začíná být dobré," doplnila Irena.

Při tom všem ještě ani nedošlo na to, aby se za otce svých dětí, asistenta režie Štěpána, stihla vdát. "Asi budu nadosmrti Máchová. Ale i kdyby k té svatbě došlo, asi bych si svoje příjmení nechala, protože k tomu mám své důvody. Tak možná půjdu do dvojitého příjmení. To bude ale taky dost vtipné, protože partner se jmenuje Macháň," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám