Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Další blondýnka z Primy bude letos vdanou paní. Po moderátorce Sandře Parmové se zasnoubila také reportérka primáckých zpráv Karol Hošek. Tu její partner požádal o ruku jen pár dní předtím, než nasadila zásnubní prsten Sandra.

"Pavel mě požádal o ruku 15. 2. na moje narozeniny po asi dvouletém vztahu, seznámili jsme se, když jsem o něm točila reportáž," řekla Karol.

Sandra dostala o týden později neuvěřitelně podobný prstýnek," musely jsme se obě smát, jestli se ti naši chlapi nedomluvili, protože se samozřejmě znají. Ale oba se dušují, že rozhodně ne. Zkrátka prý jen mají oba stejně dobrý vkus, jak na holky, tak na brilianty," smála se reportérka.

Jeden rozdíl by tu ale přece jen byl! "Zatímco já jsem si prstýnek musela nechat zmenšovat, Sandře sedl na první dobrou," dodala Karol. Svatbu bude mít letos začátkem září, Sandra termín té své ještě neoznámila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám