Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pink (44) se koncem loňského roku stala dvojnásobnou maminkou a její účty na sociálních sítích od té doby zaplavila vlna roztomilých momentek ze života jejích ratolestí. Jelikož má už dávno po šestinedělí, nebála se mrňouse jménem Jameson Moon vzít na ukázku přátelům...

Zpěvačka v úterý vyrazila na oběd s partou známých do jedné restaurace ve Venice Beach a soudě podle další maminky, kráčící vedle ní s podobně starým dítkem v náručí, jednalo se i o velké miminkovské seznamování. Jameson, jehož má zpěvačka stejně jako dnes šestiletou dceru Willow s manželem, motokrosovým závodníkem Careym Hartem (41), měl na sobě pruhovaný overal, v němž vypadal jako miniaturní vězeň. Pink pak sáhla do džínech, keckách a tričku s flanelkou.

A i když má jedna z nejúspěšnějších zpěvaček všech dob očividně stále co shazovat, určitě se jí brzy podaří znovu dostat na původní váhu. Během těhotenství s Willow také hodně přibrala, ale nakonec se zvládla dostat do vynikající kondice a v roce 2013, kdy absolvovala své světové turné The Truth About Love, byla v životní formě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám