Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Kde se vzal, tu se vzal, najednou je tu, a ti, kteří fandí jeho „holce“, se marně ptají: kdopak to vlastně je? Řeč je o Radku Filipim, mládenci, kterému, jak sama přiznala, patří srdce Lucie Bílé (57). Jak se zdá, ani pátrači FBI by ale o jeho minulosti nezjistili nic víc, než že se asi někdy musel narodit!

„Od mládí jsem vrcholově sportoval, celý život se věnoval sportu, takže když jsem se rozhodoval, co dál dělat, fitness trenér byl pro mě jasná volba,“ píše o sobě Radek v jediné zmínce na internetu, na stránkách pražského sportovního centra, kde působí, pokud už tedy nedělá na plný úvazek bodyguarda své lásce.

Obdivovatel motorek, kolektivních míčových her, ježdění na kole a na in-line bruslích jinak ale jako by se vynořil odnikud. Že by se snad pouze zčistajasna zhmotnil a prostě od té doby je?

I databázi všech českých článků ve všech periodikách od revoluce se jeho jméno mihne jen jednou, před sedmi lety on, nebo jeho jmenovec figuroval v jistém streetballovém týmu. Jinak nikde není o tomhle „špičkovém sportovci“ ani zmínka.

Toho si všimli už i někteří Lucčini fanoušci, kteří se zákonitě o svou modlu bojí. „Nepřejmenoval se náhodou? To většinou dělají ti, co mají pohnutější minulost,“ přemítá v diskuzích o Lucii a Radkovi jeden z nich.

Tak snad nemá Radek žádné extrémní kostlivce ve skříni, snad je jeho minulost křišťálově čistá a na Lucii nečeká žádné nepříjemné překvapení!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám