Hlavní obsah
Článek

Prý nepoužívá mozek, mládenec se na ní chce jen zviditelnit, je to jen dokazování si, na co ve svém věku ještě má! I taková odsouzení nyní musí číst! Mnoho lidí zpěvačce Lucii Bílé (58) nalezení nového přítele, který je o 17 let mladší, přeje, řada z nich se ale do ní kvůli pohlednému a svalnatému mládenci nevybíravě pustila, což zpěvačku zklamalo. Hlasujte v anketě na konci článku!

„Je mladý, ale to je všechno. Lucie vypadá jako jeho matka,“ rýpla si jedna z diskutujících. „O hodně mladší člověk je většinou slavomam a zlatokop,“ napsala další a mnozí si myslí totéž.

„Vztah ženy s minimálně o generaci mladším mužem není v pořádku. Ovšem peníze jsou silné afrodiziakum i pro pány. Každý se chce mít v životě dobře, i ten hoch z fitka,“ soudí další, jiní zase připomínají i možnost zviditelnit se po boku devatenáctinásobné slavice.

„Je jasný, jak tohle dopadne, ale co už. Chlapec si užije pár týdnů slávy a Lucie pár týdnů dobrýho sexu. Takovejch ještě bude,“ myslí si jeden z fanoušků ostře sledované pěnice. Další se navážejí přímo do inteligence zpěvačky nebo si myslí, že si chce na stará kolena něco dokazovat.

Jeden z jejích fandů ale vtipně kontroval. „Ruku na srdce, dámy: vypadat jako ona a být vám jako jí, taky byste si to radši užívaly s kulometem než s rozvrzanou, starou bambitkou,“ napsal a tisíc lidí mu dalo za pravdu.

Sama Lucie byla z hodnocení svého vztahu zklamaná. „Četla jsem ty zprávy… Dovolila jsem si jen být šťastná,“ prohlásila smutně, ale vzápětí dodala, že padesát tisíc fanoušků, kteří si její příspěvek oblíbili, jí naopak štěstí přeje.

Vydrží podle vás vztah Lucie Bílé s výrazně mladším svalovcem?
Ano, mají se opravdu rádi
3,8 %
Až do smrti to nebude, ale dávám jim šanci
32,3 %
Ne
63,9 %
Celkem hlasovalo 91498 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám