Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Během našeho posledního setkání s Adelou Banášovou (43) jsme se slovenské moderátorky nemohli nezeptat na její vztah s o deset let mladším Viktorem Vinczem.

Už předtím přitom ostrovtipná moderátorka chodila s o tři roky mladším přítelem Petrem Modrovským, takže asi není náhoda, že si vybírá mladší partnery. „Možná, že v tom může být nějaká porucha, poruchy jsou různé,” vtipkovala Adela.

Pak ale přece jen s lehkou vážností dodala: „Možná, že na mě jsou v práci kladeny nároky, musím být spolehlivá, inteligentní, pohotová a vtipná, tak mi bezstarostnost a něco odlehčeného vyhovuje. Na druhou stranu můj partner žije ve velmi dospělém světě, tím, že dělá zprávy, tak si povídáme o politice a různých kauzách. Věk není jediným měřítkem dospělosti člověka.”

Věkový rozdíl Banášová a Vincze tedy neřeší. „Lidé ve společnosti žijí v nejrůznějších vztahových vzorcích a možná mě tyhle vzorce tolik nezajímají. Chápu ale, že to někomu může připadat divné, protože mnoho lidí žije v představách, co by jak mělo být.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám