Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dnes večer se ukáže, jestli Michalina Olszańska promění nominaci na Českého lva za svou roli ve filmu Já, Olga Hepnarová. Nyní se můžete podívat na fotky, na kterých se herečka objevuje ve zcela jiné poloze než v dramatu, v němž se zhostila role masové vražedkyně.

Sexy brunetka z Varšavy byla oslovena nafotit obálku a foto editorial českého módního magazínu Grade. Před objektivem fotografa Lukáše Kimličky předváděla herečka dost odvážné, někdy až vtipné pózy.

„Michalinu jsme si vybrali po zhlédnutí filmu Já, Olga Hepnarová. Osobně mě překvapilo, že tomu bude rok, co šel film do kin a tady u nás ji ještě nikdo takto nenafotil. Jsem pyšný, že náš magazín je první a že jsme natolik prozíraví, protože ona je naprosto skvělá. Všude na světě se o ní mluví jako o budoucí hvězdě,” uvedl šéfredaktor titulu Pavel Mahdal.

Během čtyřhodinového focení se prý Olszańská chovala jako naprostá profesionálka. „Pózuje tak, jako by stála před kamerou,” dodává Mahdal na adresu herečky, která se objevila i v dalším českém snímku Muzzikanti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám