Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Emma Watson (34) za sebou má další filmovou premiéru. Do losangeleského divadla El Capitan dorazila jako hlavní hvězda snímku Kráska a zvíře.

Na slavnostní projekci nezvolila šaty, ale černý overal s úzkými nohavicemi nad kotníky a vrškem řešeným ve stylu korzetu. Ten se jí sice trochu odchlípl od těla, ale jen nepatrně a spíš upozornil na to, že jí model nesedl stoprocentně, než že by šlo o nějakou ‚nehodu‘. Celek pak zvýraznil její postavu, která se od dob natáčení filmů o Harrym Potterovi, jež ji vystřelily do hereckých výšin, změnila jen pramálo, a i když je to dospělá žena, postavu má stále drobnou a holčičí.

Na londýnskou premiéru do Spencer House, která se konala před týdnem, naopak oblékla honosnou, ledově modrou róbu s vlečkou a na uvedení v Paříži v hotelu Meurice ‚něco mezi‘ - šik modré geometrické šaty z kolekce značky Louis Vuitton.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám