Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letošní ročník Českého lva bude moderovat Slovenka, zdobit ji ale bude česká móda. Adela Banášová (43) v sobotu večer oblékne model od návrhářského dua Chatty a nasadí náramek z oceňovaného šperkařství Zorya. My jsme byli u toho, když slovenská moderátorka dorazila na fitting přímo z letiště.

„Českého návrháře jsem přímo nezvolila, bylo mi to nabídnuto. Vzhledem k tomu, že tuto značku trošku znám a líbí se mi, co dělá, tak jsem nic nenamítala. Je to český večer o české kultuře, tak si myslím, že se sluší a patří mít na sobě něco místního,” řekla.

„Šaty jsme navrhly (návrhářské duo tvoří Radka Sirková a Anna Tušková - pozn.) a ušily pro Adélu na míru. Jsou vyrobeny z vrstveného mentolového hedvábí. Barvu jsme vybíraly podle toho, v jakých barvách se Adéla cítí příjemně a sluší její postavě i osobnosti. Jsou dekorované sportovně-elegantní gumou, protože jsme chtěly do šatů vnést určitý neelegantní prvek,” uvedla Sirková.

Sympatická blondýnka se ráda halí do jednoduché módy, protože je prý sama dost výrazný a specifický typ. „To, co můžu prezentovat, jsou ramena, šíje a pas a s tím se pracuje,” popisuje Banášová, která má za sebou zkušenosti v modelingu.

Adela nám během zkoušky šatů mimo jiné prozradila i to, jaký model jí v minulosti vůbec nesedl, a dokonce krátkodobě zdeformoval postavu. To se dozvíte v našem video rozhovoru.

Reklama

Další články

Načítám