Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Premiéru očekávaného snímku Masaryk si nenechala ujít celá řada známých osobností. V kině Lucerna nechyběla ani Chantal Poullain. Ta byla z filmu režiséra Julia Ševčíka, pyšnícího se 12 Českými lvy (z celkem čtrnácti nominací), nadšená.

„Klobouky moc nenosím, ale kdybych ho teď měla, tak i já jako žena před filmem Masaryk smekám. Je jedním slovem vynikající a byl to pro mě zážitek ho sledovat od začátku do konce. Nemá totiž žádná hluchá místa. Musím přiznat, že jako Francouzka jsem se styděla za signatáře mnichovské dohody pana Daladiera. Znám samozřejmě historické souvislosti, ovšem vidět na filmovém plátně, co všechno se v té době dělo, ve mně zanechalo hodně hluboký dojem,” nechala se Poullain slyšet po premiéře.

Šarmantní herečka si ve filmu sice nezahrála, vyjádřila ale obdiv k výkonům hlavních hrdinů. „Karel Roden jako Jan Masaryk byl vynikající a totéž bych řekla i o Oldřichu Kaiserovi coby Edvardu Benešovi, ovšem velice dobře si, podle mě, vedli všichni herci. Znovu opakuji - paráda,“ nechala se slyšet herečka Chantal Poullain.

Reklama

Další články

Načítám