Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud vás zaujalo, jak expremiér Jiří Paroubek zveřejnil korespondenci se svou nemocnou ženou, můžete si vsadit, jak jeho snažení dopadne. Vrátí se Paroubek do konce tohoto roku ke své první ženě Zuzaně? Nebo vydá knihu slouženou z dopisů své současné ženě Petře? Nebo se mu podaří ji získat do konce příštího roku zpátky?

Muž přezdívaný buldozér se v posledních letech objevoval v médiích výjimečně, proto všechny překvapilo, když se rozhodl řešit svoji manželskou krizi i v bulváru. Jeho současná manželka Petra Paroubková přitom prý trpí depresemi a požádala přes právníky o rozvod.

Poté, co Paroubek publikoval dopis, který mu jeho žena zanechala těsně předtím, než odešla, a přidal i svoji odpověď, se veřejnost dozvěděla, že Paroubek s sebou bral na společné dovolené i svoji první manželku Zuzanu. Také téměř celé Česko ví, že Paroubek věří, že svoji ženu Petru po jejím krvácení do mozku zachránil. Nyní dokonce zveřejnil, že Petra mu jeho dceru unesla, když ho opustila a vzala ji s sebou.

Právě lidem, kteří tuto kauzu bedlivě sledují, nabídla sázková kancelář možnost na tom ještě vydělat. Mohou si totiž vsadit, jak manželství Paroubkových dopadne. Největší šance přitom dávají tomu, že se slavný pár dá zase dohromady a narodí se jim druhé dítě. Kdo by si na to vsadil, vyhraje sedminásobek svého vkladu.

Naopak nejméně reálná možnost podle nich je, že by se Paroubek do konce tohoto roku oženil se svou exmanželkou Zuzanou. Pokud by se tak stalo, sázející by vyhrál čtyřicetinásobek vsazené částky.

Také je podle sázkařů šance, že Paroubek poskládá ze své korespondence se ženou knihu, která bude do konce roku 2017 v prodeji.

Reklama

Další články

Načítám