Hlavní obsah
Článek

Když se vysloví jména Jan Révai a Pavel Liška, tak by vás nejspíš nenapadlo, že ti dva mají kromě stejné profese něco společného. Pravda je ale taková, že tyto dva herce pojí spousta společných zážitků ze zahraničí. Oba totiž velmi rádi vyráží na výpravy na motorkách. V roce 2013 se spolu vydali na Kavkaz, o dva roky později pak na jih Ameriky.

Nabízí se tedy otázka, jestli plánují dodržet dvouleté rozestupy, a pojedou někam i letos. „Určitě se s Pavlem zase někam podíváme,“ potvrdil Révai. Přesný termín ale zatím nemají, takže tradici dvouletého cyklu možná poruší už v začátcích. „Vlastně zatím ani nevím, kam pojedeme. Jen to, že se opět vydáme někam do neznáma,“ svěřil se herec na výstavišti v pražských Letňanech.

Ač to vypadá, že Révai sedí za řídítky motorky už od osmnácti, překvapil nás, v kolika letech si pořídil svůj první stroj. „Bylo to až ve třiceti. K motorkám jsem ale přičichl už jako malý, protože mě táta vozil na fichtlu,“ zavzpomínal porotce ze StarDance.

I přes pozdější start je z něj nyní odborník na jednu stopu. „Vlastně si asi nevybavím otázku týkající se motorek, kterou by mi nikdo nepoložil,“ zamyslel se Révai.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám