Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká kráska ze zlaté éry modelingu Eva Herzigová, která už za pár dní oslaví 44. narozeniny, si vysloužila obdiv i u zahraničních médií. Do nebes ji vyzdvihuje třeba britský Daily Mail, který se pozastavuje nad jejím neuvěřitelně mladistvým vzhledem. Přestože na sobotní přehlídce značky Bottega Veneta v Miláně nechyběla ani současná modelingová ikona Kendall Jenner, byla to právě Eva, kdo celou show zahajoval…

V italském městě módy právě probíhá Fashion Week, a tak se sem kromě modelek a celebrit sjela spousta nadšenců do nejnovějších trendů. Na zmiňované přehlídce s kolekcí na nastávající podzim a zimu Eva oblékla mimo jiné kalhoty tak extravagantního střihu, že si je může dovolit skutečně málokdo. Nejen, že naše krajanka mezi ně patří, ale dokonce v nich v kombinaci s těsným rolákem vypadala senzačně.

Přestože by Eva mohla většině za ní kráčejících modelek dělat maminku, znát to rozhodně nebylo. Blondýnka žijící dlouhodobě v Itálii jasně dokázala, že si stále troufá nejen na focení kampaní nebo hraní ve filmech, ale i na přehlídky, které ostatní kolegyně jejího věku už obvykle odmítají. Mezi poslední její velké úspěchy patří i to, že se stala tváří kosmetiky Dior pro rok 2017.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám