Hlavní obsah
Článek

Že by se na ni konečně usmálo štěstí a stejně jako princezna Jasněnka, což byla její největší životní role, našla konečně lásku jak z pohádky? Vypadá to tak! Michaela Kuklová neměla na vztahy v poslední době štěstí, na nedávném křtu zpěváka Libora Petrů ale jako by celá rozkvetla po boku urostlého neznámého chlapíka!

A tak, jak se k sobě měli, rozhodně nepůsobilo, že by byli sourozenci, příbuzní nebo jen kamarádi. Pán si Míšu držel majetnicky kolem ramen a oba dva (přestože Michaela se už léta striktně snaží střežit své soukromí) dokonce ochotně zapózovali do fotoaparátu.

Zkusili jsme Kuklovou, která jako by vůbec nestárla, kontaktovat, aby nám vše objasnila, nebrala ale telefon a neodpovídala na esemesky. Kdo ví, třeba nemá kvůli možnému novému vztahu na povídání moc času. Nebo se jen prostě tak trošku pleteme a vše je jinak, než to na první pohled působí.

Vždyť teprve nedávno se nám svěřila s tím, že nového muže nehledá. Jenže to také nemusela mluvit nepravdu. Třeba ho v tu dobu už ani hledat nepotřebovala, protože už ho možná již předtím našla...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám