Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Španělský královský pár hostí od středečního dne v Madridu argentinského prezidenta Mauricia Macriho (58) a jeho ženu Julianu Awadu (42). Okouzlující první dáma a její choť se účastnili slavnostní galavečeře v královském paláci Zarzuela. Nešlo si přitom nevšimnout, že čtyřiačtyřicetiletá královna Letizia a její neméně noblesní návštěva jsou si až nápadně podobné. Navíc si zřejmě i po lidské stránce vzájemně padly do oka...

Na večeři sice každá oblékla úplně odlišnou dlouhou róbu, ovšem jejich denní outfit naznačil, že i vkusem na módu jsou si blízké. Obě dámy totiž zvolily téměř totožný model ve starorůžovém odstínu, tělové lodičky i obdobný účes. Na půdě letiště tak vzdáleně připomínaly elegantní letušky v mimořádně slušivé uniformě.

Awada má přitom svůj dobrý vkus i potvrzený, když byla loni zvolena nejelegantnější první dámou světa. Brunetka se syrsko-libanonským původem vychovává s manželem pětiletou dceru Antoniu. To Letizia se svým mužem králem Filipem VI. (49) má dcery dvě - jedenáctiletou Leonor a devítiletou Infantu Sofíu.

Reklama

Další články

Načítám