Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hned ve dvou primáckých seriálech se představí někdejší účastník reality show Big Brother Karel Frýd, řečený Plyšák. V ženách možná probouzí touhu po pomazlení, chlapi se před ním ale mají na pozoru. Alespoň v jeho roli v Přístavu.

Zahrál si ‚místního vazouna‘ a líbilo se mu to. „Bylo to strašně zajímavé, jsem neherec, takže nové zkušenosti a byl tam výborný tým. Moc mi pomáhali. Natáčeli jsme v létě, u vody. Problém mi dělalo naučit se přesně text, řekl bych jinými slovy, ale zvládli jsme to, pan Klepl mi strašně pomohl,“ říká Karel. Právě s ním jej čekala i scéna, v níž před ním (Klepl) utíká.

Když požádá Bohumila Klepla, aby mu namazal záda, rozklepou se mu kolena s tím, že nebude mazat chlapa, protože je heterosexuální, a před Plyšákem uteče. Nakonec mu svaly namaže Pišta Šándor (Roman Mrázek). Jenže něčím, co smrdí, a nezbývá mu, než před rozzuřeným svalovcem taky utéct, dozvěděli jsme se z Primy.

V roli trenéra, čemuž se věnuje ve skutečnosti, se objeví i v dalším seriálu Temný Kraj. To se mu hrálo o poznání lépe. „Jelikož se živím jako trenér, což je každý den 10 hodin práce s lidmi, a já osobně cvičím až pět dní v týdnu a jsem taky kondiční trenér české reprezentace žen v pozemním hokeji, tak tahle role byla vlastně i moje opravdové zaměstnání, byl jsem ve svém prostředí,“ říká Karel.

Ten momentálně váží 92 kilo, ale zvládne uzvednout dvojnásobek své váhy. „Můj rekord? Zvedl jsem 160 kilo na prsní svaly, v dřepu asi přes 200 kilo, ale není to o tom honit rekordy, ale správně dělat cviky,“ říká Frýd.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám