Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V sobotu se probojovala do finále České Miss a z ostatních finalistek má jednoznačně největší zkušenosti z modelingu, především toho zahraničního. Není divu. Dvacetiletá Vendula Soukeníková jako by z oka vypadla topmodelce Karolíně Kurkové (40).

"Řekla mi to spousta lidí. Když mi to říkali přátelé, tak mě to potěšilo. A když jsem to začala slýchat od lidí z modelingu, tak to bylo pro mě úplné nadšení. Ona je můj vzor, je to hvězda," řekla Super.cz Vendula. "Mám také plnou tvář zubů a úsměvu," smála se.

Modelingu se věnuje od šestnácti let. "Hodně jsem byla v zahraničí, dvakrát v Miláně, šla jsem fashion week v Římě a v Madridu. V Čechách jsem šla třeba přehlídku pro Blanku Matragi," prozradila své dosavadní úspěchy studentka Vysoké školy ekonomické v Praze.

Právě i kvůli studiu by nyní chtěla být více v Čechách. "Chci si na chvíli odpočinout od cestování, věnovat se studiu a třeba se trošku více zviditelnit u nás," dodala 179 centimetrů vysoká modelka s mírami 86-60-88.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám