Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká hudebnice, herečka a údajně kdysi dávno i modelka Angelyne se zbavuje své nejznámější značky - růžového Chevroletu Corvette, bez kterého si snad ani neumíme představit její další existenci...

Údajně osmapadesátiletá Angelyne vystřídala za své ‚aktivní roky‘ hned několik sporťáků, zůstala ovšem vždy věrná tomuto typu a především barvě. Nyní vůz stojí před domem v Los Angeles s cedulí ‚For Sale‘, tedy ‚na prodej‘. Její bláznivá image už zřejmě netáhne jako dřív a ani jako proslulou kalifornskou kreaturku ji nikdo na večírky za finanční odměnu nezve.

Extravagantní umělkyně se v 70. letech objevila v několika filmech jako Phantom of the Paradise, The Wild Party nebo Can I Do It... 'Till I Need Glasses? a poté v 80. letech například v Earth Girls Are Easy, Dangerous Love nebo Homer and Eddie. V tomto období vydala také album Angelyne následované deskou s názvem Driven to Fantasy. Působila rovněž v punk rockové kapele Baby Blue a vystupovala hlavně po klubech napříč Los Angeles.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám