Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před časem se do Čech na skok vydala Hanka Soukupová. K návratu ztracené dcery došlo hned ze dvou důvodů. Světově úspěšná supermodelka, která žije už pár let na španělské Mallorce a v Itálii, přijela do své domoviny ukázat svou dceru Ellu, zároveň zde s miminkem nafotila obálku a pictorial březnového čísla české mutace magazínu Harper’s Bazaar. Na focení, které měl pod palcem módní fotograf Matúš Tóth, oslavila rodačka z Karlových Varů známá z reklamy na minerálku své třicetiny.

„S Hankou se dělalo úžasně, je to totál profi. Titulovou fotku s miminkem navrhla sama. Dokonce nám pak přišla na charitativní čtení podpořit nadaci,” nechala se slyšet šéfredaktorka módního titulu Barbara Nesvadbová.

Dvojnásobná maminka krásné malé dcery Elly a syna Finna se po druhém porodu v rekordním čase vrací do modního světa a v českém Bazaaru byli rádi, že toho mohli být součástí. V rozhovoru se topmodelka rozpovídala o tom, že pro ni nebylo vůbec snadné vrátit se ke svým dokonalým křivkám.

„Bylo to naprosto skvělé focení. Hanka je jedna z nejvíc skromných topmodelek, které znám. Když ji pozorujete, máte pocit, že se u ní zastavil čas a že je to pořad ta holka, kterou včera objevili,” uvedla módní ředitelka časopisu Lucie Janotová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám