Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Australská filmová hvězda Cate Blanchett (54) už by se pomalu mohla připravovat na roli babičky, před padesátkou si však pořídila vysněnou holčičku. Slavná herečka si opět užívá mateřské povinnosti.

Držitelka dvou Oscarů si s manželem Andrewem Uptonem pořídila tři syny. Dashiellovi je šestnáct, Romanovi dvanáct a Ignatio má osm. Herečka si vždy přála dceru, ale v pokročilém věku už jí příroda její sen nesplnila, takže se v roce 2015 rozhodla pro adopci.

Představitelka královny Alžběty i elfí královny Galadriel byla s malou Edith zvěčněna v ulicích New Yorku. Roztomilá holčička dělá herečce určitě velkou radost. Cate musela rodinnému přírůstku přizpůsobit svůj pracovní kalendář, ale diváci o ni rozhodně nepřijdou.

Na podzim Blanchett vstoupí do komiksového světa Marvelu jako bohyně podsvětí Hela ve filmu Thor: Ragnarok. Uznávaná herečka momentálně natáčí dámskou variaci na Dannyho parťáky. V Ocean´s Eight si zahraje společně s neméně slavnými kolegyněmi Sandrou Bullock (59), Anne Hathaway (41), Helenou Bonham Carter i Rihannou.

Reklama

Další články

Načítám