Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není tajemstvím, že vítězové šesté a sedmé řady taneční show StarDance se na parketu sblížili natolik, že se to promítlo i do soukromého života. Nejdříve spolu začali chodit Anna Polívková (45) s Michalem Kurtišem a po roce je následovali Marie Doležalová (37) s Markem Zelinkou. Čtveřice se před pár dny sešla na jedné akci.

Jednalo se o Šansoniéru Marušky Doležalové, konanou minulý pátek v La Fabrice ve prospěch Kuřete (na konto Pomozte dětem se vybralo celkem 244 000 korun) a Polívková byla jednou z vystupujících. Blízko má nejen k Marii, ale i k prostoru, kde se akce udála - v La Fabrice ji i Michala Kurtiše mohou diváci vídat v 'taneční komedii s prvky činohry' Tango, Ó tango aneb Čekání na polární záři, s Marthou Issovu pak účinkuje v Krasavicích interkontinentálních.

Na jevišti se v pátek objevilo více tváří ze StarDance.

Poslední řadu například zastupovala Jana Plodková, které dělal doprovod kamarád Jakub Žáček, nechyběl Lukáš Pavlásek. Přišly i Maruščiny kolegyně z Divadla na Fidlovačce Iva Pazderková, Eliška Balzerová či Aneta Krejčíková. A na pomoc dětem slyšeli i Tomáš Klus, Pavel Vítek nebo Petra Horváthová.

Reklama

Další články

Načítám