Hlavní obsah
Článek

Slovenská herečka, kterou jsme mohli vídat v řadě českých seriálů od nyní reprízovaného Letiště přes Místo nahoře až po Atentát nebo Expozituru, už je skoro naturalizovanou Pražankou. Anna Šišková hraje v několika představeních v divadle Studio DVA, ale svoji slovenštinu si pochopitelně udržuje, hrát jezdí i do Bratislavy.

My ji potkali na otevření květinářství hned vedle její pražské domovské scény. Kytky jsou totiž její velkou vášní. Ne tedy tolik ty řezané, ale u ní doma to prý vypadá jako v botanické zahradě. "Mám jich plný byt, rostou mi i mandarinky, i když jíst se nedají. Pokud jde o samozásobování, tak zvládám tak cherry rajčata," vysvětlila.

"Také ráda chodím do přírody a ráda plavu. To asi nejvíc," vysvětlila, jak si udržuje postavu. "Teď ale plavu málo, protože hodně hraju, ale v létě si to vynahradím," dodala.

A kde herečku momentálně můžeme vidět? "Tady ve Studiu DVA mám několik představení - Vše o ženách, Ženy přežijí, Čtyři sestry a Šíleně smutnou princeznu, kde hraju chůvu. Na České televizi uvádějí seriál Tajné životy, který jsem točila na Slovensku, kde už jde i pokračování. Ráda bych si ale dala trochu pauzu, protože mám až 27 představení měsíčně, což už je strašně moc," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám