Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Charlotte McKinney (23) bývá často přirovnávána ke své slavnější kolegyni Kate Upton (31), a není to bez důvodu. Jsou to okaté blondýnky, ale hlavně ženy obdařené v modelingu velice nestandardními mírami v oblasti hrudníku.

O Kate Upton nebylo dlouho moc slyšet, teď se ale na scénu vrátila ve vší parádě - další titulkou slavného magazínu Sports Illustrated, už třetí v pořadí. Takové pocty se její kolegyni z branže Charlotte zatím nedostalo, coverů už má ale i ona za sebou dost. Jednou z těch čerstvějších je únorová titulka magazínu Ocean Drive. Co se módních kampaní týče, prádlo a plavky fotila například pro značku Guess.

Stejně jako Upton se také McKinney pokouší o hereckou kariéru. Zahrála si v americké komedii Mad Families s Charliem Sheenem, ve sci-fi dramatu Flatliners s Ninou Dobrev či Kieferem Sutherlandem nebo v Pobřežní hlídce s Dwaynem Johnsonem, Zacem Efronem nebo Kelly Rohrbach.

Upton zase bude k vidění v komedii The Layover nebo v The Masterpiece s Jamesem Francem a rovněž Zacem Efronem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám