Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na svou maminku si sice tato roztomilá blondýnka pamatovat nemůže, ale přečíst si toho o ní mohla až dost... Dnes desetiletá Dannielynn Birkhead je totiž dcerou americké modelky, herečky a krásky z pánských časopisů Anny Nicole Smith (†39). Sexbomba, která za svůj život stihla ztropit spousty skandálů, zemřela na předávkování léky na předpis v hotelovém pokoji v únoru 2007, když malé Dannielynn bylo pět měsíců. Její nevlastní bratr Daniel (†20) zemřel ze stejných příčin, když byl po narození Dannielynn navštívit maminku Annu Nicole v porodnici. Holčičce byly tři dny.

Po této tragické události svěřena úřady do plné péče jejímu otci Larrymu Birkheadovi. Ten ovšem musel testy DNA otcovství po smrti Anny Nicole teprve dokázat. Modelka totiž jako jejího otce uvedla svého právního zástupce Howarda K. Sterna. V souvislosti s otcovstvím se ovšem hovořilo i o jejím bodyguardovi Alexanderu Denkovi a dokonce i o Frédéricu Prinzi von Anhaltovi, pozdějším manželovi zesnulé herečky Zsa Zsy Gabor,  s nímž Nicole udržovala poměr. Soud Birkheadovi na základě výsledků testů přiřknul dceru v dubnu 2007.

Dnes je Dannielynn dětskou modelkou, v roce 2013 se stala například tváří dívčí kolekce značky Guess, pro kterou kdysi předváděla i její maminka. Snad vždy půjde jen v jejích dobrých šlépějích!

Reklama

Další články

Načítám